Speelhoek

Soms zijn herstellingen snel gebeurd en doen we dit terwijl u wacht. Voor de kindjes is er een speelhoekje voorzien.

Onze ingang langs
de renier-Sniedersstraat

Na 1,5 jaar renovatie en precies 100 jaar na onze oprichting, verwelkomen we jullie graag in onze vernieuwde zaak. Kom langs en bekijk onze nieuwe showroom en werkplaats!

Onze ingang langs
de Stationstraat

Hier kan je ons ruim gamma fietsen vinden. Op het gelijkvloers de stads-, lifestyle-, trekking-, bak- en elektrische fietsen voor volwassenen en op de 1e verdieping alle kinderfietsen en steps.

atelier

Werkhuis

Bij het herstellen van uw fiets kiezen wij steeds voor de duurzame oplossing. Uiteraard met aandacht voor de kostprijs. Merken we dat de herstelling van uw fiets duurder zal uitvallen dan verwacht dan nemen we contact met u op en stellen we u de mogelijke opties voor.

ENRA fietsverzekering

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, als uw fiets gestolen wordt, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan als u voor een fietsverzekering kiest.

oude gevel

Vier generaties Matheussen

Reeds in 1923 kon u een fiets kopen bij Matheussen. Het spreekt voor zich dat er in Turnhout en omstreken veel fietsen rondrijden van bij Matheussen en daar kunnen dus ook heel oude exemplaren tussen zitten.

Er staat nog een fiets, gemaakt door Stan Matheussen (1e generatie), te pronken in onze toonzaal. Deze is natuurlijk niet te koop.

vervangfietsen

Vervangfietsen & huurfietsen

Is je fiets stuk en kan je niet zonder? Geen probleem. Gedurende de herstelling van uw fiets krijgt u van ons een vervangfiets.

Een fiets huren is ook mogelijk. 

Hoe ons bereiken