Vouwfietsen

De vouwfiets is gemakkelijk mee te nemen.

Reis je veel met de trein, bus, metro of tram voor bijvoorbeeld je werk? Deze fiets kun je simpelweg inklappen en je bent klaar voor de reis. Ook past de vouwfiets gemakkelijk in de kofferbak van de auto. Hierdoor hoef je het laatste stukje naar je werk niet meer lopend af te leggen. Uiteraard kan je jezelf ook geen handigere fiets bedenken voor op je plezierboot.

Openbaar vervoer

De vouwfiets mag altijd gratis mee in het openbaar vervoer. Voor een gewone fiets betaal je wel geld. Het is wel belangrijk dat je de vouwfiets plaatst op de daarvoor bestemde plaatsen, anders kan deze als hinder worden beschouwd.

 

U.GO vouwfietsen

UGO open
Deze U.Go Just S1 bijvoorbeeld, is een goede vouwfiets voor een mooie prijs. Afgemonteerd met terugtrap rem en met een stevig aluminium frame. Stevige gebuste velgen en kwaliteit Kenda banden. Eenvoudig in te klappen frame en stuurpen om hem compact en eenvoudig op te kunnen vouwen en natuurlijk met klappedalen om hem extra smal te maken. Uitgerust met een verstelbare zadel en stuur die u eenvoudig op hoogte kunt stellen.

Opgevouwen maat van deze U.Go Vouwfiets: H:64 x L:76 x W:35 cm.

 

Fietsen met cardan-aandrijving

beixo

Met BEIXO heeft u een perfecte fiets voor woon- werkverkeer, alsook voor uw vrije tijd. Geen ketting meer die kan roesten of die gesmeerd moet worden. Met de cardan-aandrijving bent u voor een hele periode gerust, zeer onderhoudsvriendelijk en geen vuile handen of broekspijpen meer!

In combinatie met een Nexus 7 of 8 versnelling zowel in de stad als buitenaf te gebruiken!

Meer info op www.beixo.nl

 

Onze merken

dahon
Beixo
Takashi
Lavenir

Hoe ons bereiken