Fietskarren

Samen op stap zonder zorgen.

Croozer

Croozer biedt een uitgebreid en degelijk assortiment aan fietstrailers. Kinderen veilig naar school of opvang brengen, op stap met uw geliefde viervoeter of boodschappen doen? Alles kan met de fietstrailers van Croozer.

 

BIKE TRAILERS

Croozer kids

Eén aanhanger, vele mogelijkheden: De Croozer kinderkar kan in een handomdraai worden veranderd in een buggy (inbegrepen in het pakket) of een jogger (verkrijgbaar als accessoire). Dankzij ons babyzitje kunnen één of twee kinderen van 0-6 jaar meereizen - en in het cargo-compartiment is nog voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen.

Bekijk alle modellen op croozer.com

 

Dog Bike Trailers

Croozer honden

Vier poten op twee wielen! - In de Croozer fietskarren voor honden vindt uw viervoeter een veilige en gezellige plek om met u mee te gaan op al uw avonturen. Peppa, Jokke of Bruuno: onze drie modellen bieden honden tot 45 kg het nodige comfort en veel praktische functies die het samen onderweg zijn nog leuker maken - bestel nu de juiste fietskar!

Bekijk alle modellen op croozer.com

 

CARGO BIKE TRAILERS

Croozer kids

Als je een lange fietstocht gaat maken, is het hebben van de uitrusting die je nodig hebt triviaal. Of het nu gaat om kampeeruitrusting of de uitrusting die je nodig hebt in geval van nood, de Croozer Cargo maakt het gemakkelijk om mee te nemen voor de rit. 

De Croozer Cargo is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en biedt je de bescherming die je nodig hebt tijdens een fietstocht. Door zijn ontwerp biedt de Croozer Cargo fietskar je alle ruimte die je nodig hebt. Hij kan gemakkelijk tot 40 kg vervoeren. Een dekzeil bovenop de fietskar beschermt je spullen tegen regen en houdt je lading vertrouwelijk. 

Als je de fietskar niet gebruikt, kun je het lichtgewicht frame gemakkelijk plat opvouwen en uit het zicht opbergen.

Bekijk alle modellen op croozer.com

 

Onze merken

thule

Hoe ons bereiken