Kinderstoeltjes

Veilig, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor elk fietsavontuur.

kinderstoeltjes

Neem je kind mee op ontdekkingstocht en laat zien wat de wereld te bieden heeft.

Qibbel

Zorgeloos genieten van een fietstocht in de buitenlucht met je kleintje, dat wil Qibbel mogelijk maken. Met dit doel ontwikkelt dit merk continu de nieuwste artikelen voor jou en je kind. Fiets door stad en land met de verschillende voorzitjes, achterzitjes en junior fietszitjes.

Abus helm

De nieuwe Qibbel Air is het lichtste fietsstoeltje van Nederland. De rugleuning is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook wordt gebruikt voor de zitting van bureaustoelen. Hierdoor weegt het fietsstoeltje slechts 2,5 kilogram. Het materiaal is slijtvast, ademend en goed schoon te houden. Praktisch en comfortabel.

Bekijk alle modellen op qibbel.nl

 

Polisport

Het Portugese Polisport produceert al meer dan 30 jaar fietsstoeltjes en accessoires. Welke leeftijd je kind ook heeft, Polisport heeft een fietszitje waar jij je kind veilig in kan vervoeren. Alle zitjes zijn gemaakt van stevig PVC en gemakkelijk op iedere fiets te bevestigen. Naast fietszitjes biedt het assortiment ook windschermpjes, framebevestigers, helmen en veiligheidsriempjes. Alle producten zijn uitgevoerd in diverse designs en kleuren waardoor er zeker een zitje is dat past bij jouw fiets. Bijpassende helmen of veiligheidsriempjes behoren ook tot de mogelijkheden. Met Polisport kies je voor optimale veiligheid en comfort.

Joy fietsstoel

Bubbly Maxi Plus

Met het 'MIK HD' systeem kan dit stoeltje op slechts enkele seconden geplaatst of verwijderd worden.

Bekijk alle modellen op polisport.com

 

 

Thule Yepp

Yepp
Thule Yepp fietszitjes zijn ideaal voor de dagelijkse fietsritjes of voor avonturen met het gezin. Veilig, makkelijk te gebruiken en comfortabel, of de rit nu kort is of lang.

Veiligheid en comfort

  • Vijfpuntsgordel
  • Unieke sluiting
  • Waterafstotende materialen

Bekijk alle modellen op thule.com

 

 

 

Onze merken

qibbel
polisport
thule

Hoe ons bereiken