Familie fietsen

Bent u ook al lang op zoek naar de ideale fiets om kinderstoel en fietstassen te combineren? Dan is deze Family – fiets de ideale oplossing!! De Family – fiets waar veiligheid en gebruiksvriendelijkheid samengaan!

Wat ons betreft zijn ‘moederfietsen’ niet meer van deze tijd. Papa brengt toch net zo vaak de kinderen naar de opvang of neemt de kinderen mee naar de supermarkt op de fiets? Bij Cortina hebben we fietsen die speciaal zijn ontworpen voor iedereen die met kinderen op pad gaat: family bikes! De family bike is de nieuwe naam voor ‘moederfiets’ of ‘mamafiets’.

Cortina fiets
Een family bike is een fiets die speciaal is ontworpen om extra comfort en veiligheid te bieden wanneer je met je kind(eren) en allerlei bagage gaat fietsen. Er zijn een paar dingen anders aan een family bike die je misschien niet direct ziet, maar die wel voor extra comfort en veiligheid zorgen!

Kinderdagverblijf, werk en boodschappen; ouders vertrouwen elke dag op hun fiets voor het 'zware werk'. De Cortina family bikes zijn helemaal up for the task! Met een extra sterk frame, nieuw stuurslot, stevige dubbele standaard en een verlaagd frame met nog meer ruimte tussen zadel en stuur zodat je veilig op- en af kunt stappen. Dit jaar introduceren wij de Fiets van het Jaar als family-variant: de (E-)Common Family!

 

Kies je voor de gewone of de elektrische versie?

Wil jij liever altijd wind mee op de fiets? Als je kinderzitjes op de fiets hebt, kan het best zwaar zijn om te fietsen. Daarom hebben wij ook family e-bikes. Dit zijn e-bikes die speciaal zijn ontwikkeld om kinderzitjes te monteren. Zo is de Cortina Common en de Cortina U4 er ook in de elektrische family variant. Deze elektrische familyfietsen zijn niet alleen heel erg handig, maar ze zien er ook nog eens heel mooi uit. Op deze elektrische fietsen passen voorzitjes en achterzitjes. Ook bij deze fietsen heb je een ruimere instap en alle andere voordelen van de familybikes.

 

Onze merken

Cortina

Hoe ons bereiken